Team coaching

Der er ingen virksomheder eller organisationer, der står stille. Der sker dagligt større eller mindre forandringer, som medarbejderne skal forholde sig til, indordne sig under og arbejde ud fra. Man siger, at ”forandring kan skabe modstand”, men ofte handler det mere om frygten for hvad skal ske, end om selve forandringen. Det er derfor vigtigt at arbejde med udvikling af virksomhedens teams, både før, under og efter en forandring for at sikre et godt samarbejde, en øget motivation og tilfredshed på arbejdspladsen – samt ikke mindst udnytte teamets fulde potentiale.

I de fleste virksomheder er medarbejderne den vigtigste ressource – og derfor er det også nødvendigt at investere i dem. Og ønsker du at være leder for et team, der samarbejder, er glade og tilfredse, er motiverede og udnytter deres fulde potentiale; så er teamcoaching noget for dig og dit team.

Teamcoaching engagerer teamets medlemmer, så alle har samme fokus på samme mål. Teamcoaching kan også være en del af at sikre et godt psykisk arbejdsmiljø, hvor motivation og medarbejdertilfredshed er i højsæde. Som en ”side-effekt” oplever jeg ofte, at et team-forløb også får positiv indflydelse på bl.a. teamets engagement, evne til at samarbejde, øget loyalitet overfor både kollegerne og virksomheden.

Teamcoaching er et effektivt værktøj for alle niveauer i organisationen, så handler det om en ledergruppe, så er dette også en meget brugbar vej frem.

Så hvad enten dit mål, som leder, er øget medarbejdertilfredshed eller motivation, mindsket sygefravær, bedre arbejdsmiljø, virksomhedens strategiske mål, de daglige operationelle mål, et team, der arbejder i henhold til virksomhedens værdigrundlag eller noget helt andet, så handler det om at du vælger dine medarbejdere til. For hvad er god ledelse uden medarbejdere, som trives og udnytter deres fulde potentiale på arbejdspladsen?

Book allerede i dag en gratis og uforpligtende afklaringssamtale med mig.

Christoffer Hagen

Klarupgårdvej 21

9200 Aalborg SV

60 514 510

coach@christofferhagen.dk