Jannie - coaching i forbindelse med jobskifte

Jeg har haft stor gavn af Christoffer, som værende min mentor i forbindelse med jobsøgning og hele ansættelsesprocessen. Vores samtaler var meget 1:1 i forbindelse med den situation jeg stod over for. Samtalerne gav mig en tryghed og sikkerhed i mit næste træk - og i fht. min tro på mig selv.

Vores første samtale startede, da jeg ventede på resultat af mine jobansøgninger. Samtalen havde til formål at dykke ned i min personprofil - så jeg blev mere bevidst omkring mine styrker, svagheder og ikke mindst hvad jeg gerne ville, nu og fremadrettet med min karriere.

I de efterfølgende samtaler skulle jeg træffe beslutninger om, hvilket jobtilbud jeg skulle tage imod, og om jeg skulle forlade Aalborg for at søge karriere eller ej. Uden at vide, hvad jeg kunne forvente, og hvordan tingene forandrede sig frem til næste gang vi talte sammen, var det svært at sætte et bestemt mål og derfor var samtalerne helt perfekte for mig.

Taget, alle disse usikkerheder, i betragtning, gjorde Christoffer et fantastisk stykke arbejde med at vejlede mig, til at tro på mig selv, finde roen i at træffe beslutninger uden at påtvinge mig sine synspunkter. Han delte sine livserfaringer med mig, så jeg ville få en bedre idé om de potentielle resultater af mine beslutninger. Han fik mig til at se tingene i et større perspektiv, i de situationer, hvor jeg ubevidst kom til at fokuserer for meget på de mindre vigtige emner af og til.

Tak Christoffer, din mentoren har betydet rigtig meget for mig. 

Carina - coaching i forbindelse med nyt job

Mine sessioner med Christoffer har hjulpet mig med at sætte ting i struktur. Jeg har fået mulighed for at vende mine tanker på hovedet, hvilket har skabt nye idéer og givet klarhed. Christoffer er god til at tage en mængde af tanker, og få dem kogt ned til konkrete, målbare handlinger, der skaber værdi i hverdagen.

Christine - coaching i forbindelse med bl.a. et stress-forløb

Min tid ved Christoffer har styrket mig på mange parametre. Bl.a. selvværd, personlig udvikling, løsninger frem for forhindringer m.m. I dag står jeg stærkere end før min tid ved Christoffer. Han formår at give redskaber, som giver mening, både i momentet og til fremtidig brug. Derudover besidder han en evne til at få mig til at føle at følelsen “alt skal nok gå” er virkelig, og dermed formår han at få ens indre til at finde ro. Mine absolut varmeste anbefalinger til nysgerrige derude om at tage fat i Christoffer.

Anne-Cathrine - coaching i forbindelse med livsbalance og jobrolle

I forbindelse med coaching hos Christoffer har jeg  fået mulighed for at læsse bekymringer af hos en god lytter, samt få råd, vejledninger og redskaber jeg kan arbejde videre med så det er lettere for mig at være en god leder som er dedikeret til mit arbejde og med balance i livet.

Christoffer er god til at få skitseret tingene op, så det bliver synligt, hvor og hvad der skal arbejdes med. Han kommer med nogle andre vinkler på tingene end jeg selv har haft og vi sætter os sammen og laver en plan for de kommende dage, uger og måneder.  Der bliver fulgt op på tingene fra sidste samtale og snakker de forskellige scenarier igennem.

Christoffer Hagen

Klarupgårdvej 21

9200 Aalborg SV

60 514 510

coach@christofferhagen.dk