1:1 coaching

Coaching handler i bund og grund om at få fokus på at identificere mål og skabe resultater, herunder at frigøre det potentiale, der ligger i os alle. En coachingsamtale foregår normalt mellem to eller flere mennesker, hvor coachen stiller spørgsmål, der får fokuspersonen – det er dig - eller gruppen til at reflektere over egne tanker, handlinger og mål.

Det er svært for mange at nå de mål vi går og drømmer om, og nogle gange er det rigtige næste skridt at søge støtte, hjælp og support – hvad enten målene er indenfor din personlige eller professionelle sfære.

Coaching er derfor for dig, som ønsker at opnå dine mål og skabe en forandring i dit liv, øge din motivation eller blive mere bevidst om dig selv og dine mønstre – uanset hvilke drømme du har eller hvilke mål du ønsker at sætte for dig selv.

Jeg kan, som din coach, hjælpe dig med at bryde dit mål ned i mindre håndtérbare bidder og skabe et øget fokus på hvorfor du ønsker at opnå dette. Du vil – sammen med mig – udarbejde en personlig plan for hvordan du kommer fra tanke til handling. Undervejs vil du formentlig også opnå en øget bevidsthed og indsigt i det, der er vigtigt for dig og som fremover skal fylde endnu mere i dit liv.

Coaching kan benyttes som en hjælp uanset hvor store eller små dine mål, drømme eller udfordringer er; og netop gennem en ligeværdig samtale mellem dig og mig kan vi sammen finde svarene, der allerede ligger inde i dig.

1:1 coaching tilbydes både fysisk i Aalborg, København eller online.

Hvis du ikke er sikker endnu på om coaching er noget for dig, så er du meget velkommen til at kontakte mig for en uforpligtende afklaringssamtale.

Christoffer Hagen

Klarupgårdvej 21

9200 Aalborg SV

60 514 510

coach@christofferhagen.dk