Hvem er Christoffer Hagen?

Jeg er

  • 46 år

  • Husbond (i andet ægteskab)

  • Bonusfar

  • Eksil-Københavner, bosiddende i Aalborg siden 2011

  • Løber

  • AFOL – Adult Fan of LEGO og

  • meget andet

Jeg har altid arbejdet med mennesker – det gør de fleste af os – udfra hvordan kan man få det bedste ud af de ressourcer vi alle går rundt med, og det er uanset om det handler om vores privat eller arbejdsliv.

Jeg tog min første coach-uddannelse tilbage i 2003 – ved Henrik Krogh – med fokus på stress og stress-håndtering. Jeg er derudover certificeret coach – med bl.a. speciale indenfor ledelse og stress – fra Danmarks førende coachuddannelsesudbyder – Sofia Manning. Denne uddannelse er ACTP-akkrediteret hos International Coach Federation.

Udover at jeg er coach, så blev jeg i 2001 Cand. Merc. indenfor Strategi, Organisation og Ledelse fra Handelshøjskolen i København (nu CBS). Denne har skabt baggrund for en karriere indenfor HR, ledelse, strategi, kommunikation og salg i både større danske og internationale virksomheder. Jeg sidder i dag i ledelsen af verdens største logistik virksomheds danske afdeling.

Du kan læse mit fulde CV ved at klikke på knappen "Mit professionelle mig" herunder.

Min tanke bag arbejdet som coach

En ting, der har kendetegnet mit liv – både privat og arbejde - er, at jeg gennem årene har mødt mange mennesker og teams, der ”ville mere”, men som ikke nødvendigvis kunne knække koden til hvad og ikke mindst hvordan. Det er ærgerligt for det betyder, at store potentialer og drømme ikke er blevet forløst.

Artikler, podcasts m.m.

Artikler:

Alkoholisme - hvad kan HR gøre? (LinkedIn, juli 2019)

Stress kommer ikke (kun) af arbejdet (LinkedIn, februar 2019)

HR skal være retfærdige og ordentlige - ikke pæne og søde (LinkedIn, januar 2019)

 

Podcasts:

Vigtige snakke om alkoholisme med Christoffer Hagen (Maria Berry, Vigtige snakke, marts 2022)

Sådan vandt den 43-årige HR-direktør Christoffer over en kraftig overvægt, stress og alkoholmisbrug (Henrik Duer, Mediano Health, februar 2020)

 

Christoffer Hagen

Klarupgårdvej 21

9200 Aalborg SV

60 514 510

coach@christofferhagen.dk