Afklaringssamtale

Du har mulighed for at booke en gratis og ganske uforpligtende samtale med mig, før du tager en beslutning om, om du ønsker at samarbejde med mig som coach. Det er vigtigt for både mig og vores evt. kommende samarbejde, at du har denne mulighed, fordi kemi er en vigtig del af et godt coachingforløb. Du skal føle dig tryg og have en oplevelse af, at du kan dele de ting med mig, som du har behov for.

Til den afklarende samtale vil vi tale om dig, dine ønsker for et coachingforløb, samt hvad jeg kan tilbyde dig. Hvis du ikke i forvejen har kendskab til coaching, så kan vi tale om hvad coaching er, og selvfølgelig besvarer jeg alle de spørgsmål du måtte have undervejs.

Efter den afklarende samtale kan du mærke efter, om jeg er den rette til at hjælpe dig videre. Hvis du oplever, at jeg er det, så aftaler vi efterfølgende hvordan dit coachingforløb hos mig kan se ud.

Hvis jeg til den afklarende samtale bliver opmærksom på, at det du ønsker hjælp til ikke er inden for mine kompetence-områder, eller jeg kender en, der vil kunne støtte og hjælpe dig bedre, så vil jeg dele dette med dig. På denne måde vil jeg gøre mit for at støtte dig til at få den bedste og mest givende hjælp for dig i den situation, du står i.

Den afklarende samtale vil have et omfang på ca. 30 minutter.

Kontakt mig på coach@christofferhagen.dk eller 60 514 510 for at booke din gratis og uforpligtende samtale.

Christoffer Hagen

Klarupgårdvej 21

9200 Aalborg SV

60 514 510

coach@christofferhagen.dk