Foredrag

Jeg har gennem årene oparbejdet en stor erfaring, både privat og via min erhvervsmæssige karriere indenfor en række områder, eks. Stress og stresshåndtering; Personprofilering – brug af profilværktøjer, Misbrug og misbrugshåndtering – både privat og i en virksomhed.

Dette er en viden, som er god for mig i mit arbejde som coach og HR-ansvarlig, men som også kan komme andre til gode gennem foredrag for eks. en hel virksomhed eller i mindre grupperinger, såsom en afdeling i forbindelse med et seminar eller fordi det er et tema I ønsker at arbejde med.

Min tilgang, som foredragsholder, er at jeg altid har mig selv med, dvs. at det ikke er tørt og teoretisk, men min personlige tilgang til emnet, hvor der er plads til både humor og følelser – og ikke mindst plads til at vi taler om det, der har interesse for tilhørerne. Alle spørgsmål er velkomne, jeg skal nok sætte grænsen undervejs.

Så har din forening, din virksomhed, dit funktionsområde, din afdeling eller en helt femte gruppe brug for et arrangement, hvor I bliver klogere på livet, så kontakt mig.

Christoffer Hagen

Klarupgårdvej 21

9200 Aalborg SV

60 514 510

coach@christofferhagen.dk